Војводе Степе 264/1, Вождовац
Тел: 0692224204
Пон-Пет 07-20ч; Субота 07-18ч
logo-png1

Радујем се писању истих јер ћу од сада моћи често да вам пишем о свему што знам да вас највише занима али и да вам одам мале цаке које су неопходне за сваки слаткиш. Но да не бих дужила у првом блогу желим да вас мало ближе упознам са нашим брендом, производима али и нама 

Ко нас дуже прати путем друштвених мрежа вероватно је упознат шта све правимо и да смо део ваших најлепших догађаја од самог почетка а то су  рођендани, годишњице, веридбе, венчања, рођење бебе, први рођендан, пунолетства, слава итд јер правимо домаће слаткише по вашим жељама!

Посластичарницу Баш домаће основала је моја мајка 2016те и идеја јој је била да правимо само домаће слаткише и сланише по њеним рецептурама али и рецептурама њене баке, стрине итд  пар месеци раније ја уписујем Учитељски факултет и од тада студирам и радим  заједно са мајком. У периоду пандемије смо престале да правимо сланише а и био је велики број поруџбина слаткиша тако да од тада смо почеле да се усмеравамо само на слатки део и усавршавамо га. Након завршених студија запослила сам се у струци али после само 6 месеци схватила сам да већи део мене припада посластичарству, жеља за усавршавањем и напретком је ипак била већа. Схватила сам да сада могу да се посветим развоју мог бренда који ће бити јединствен. Зашто то кажем?

Поред тога што су наши производи заиста домаћи а када то кажем мислим да су без адитива, замене ораха, јаја у праху итд. Верујте да нисам ни знала шта све постоји од тих замена за слаткише док нисмо упловиле у ову слатку пустоловину.

Некако ретко када наглашам да су наши производи (зато што ми се то некако подразумева због самог назива бренда) заиста домаћи и да људи који су део нашег тима су изабрали да буду део нас јер желе да покажу да један такав бренд може и треба да постоји! Дакле поред домаћих производа водимо  рачуна о сваком детаљу од почетка до краја. Од консултација око укуса, количине, изгледа испоруке али и  паковања која су саставни део како би један производ био потпун!

Од пре две године моја сестра се придружује мајци и мени. Иначе завршила је Географски факултет и дуго је радила у струци али након две трудноће ипак се одлучује да нам се придружи и ојача нашу малу породичну производњу тако да смо прошле године поред наше мале производње и продајног места које се налази на Вождовцу у Војводе Степе 264/1 отвориле још једно продајно место у Булевару Михајла Пупина 10Д!

Тако даа видимо се на једну од наших локација и дружимо се кроз наредне блогове. Шаљем вам слатке поздраве

Марија 

image_67208961
image_50454785
image_50430465
image_67208961
image_50454785
image_50430465