Војводе Степе 264/1, Вождовац
Тел: 0692224204
Пон-Пет 07-20ч; Субота 07-18ч
logo-png1

Посетом или куповином на Интернет продавници https://basdomace.rs/ прихватате Услове куповине који с наведени у даљем тексту. Молимо Вас да их пажљиво прочитате и упознате се са правилима које примењујемо.

https://basdomace.rs је продајно место правног лица:

ЕЛИЗАБЕТА ИВАНОВИЋ ПР ПРОИЗВОДЊА КОЛАЧА И ПЕЦИВА БАШ ДОМАЋЕ БЕОГРАД

Адреса: Војводе Степе 264/1, Телефон: 069 222 42 04

ПИБ: 109404271 , МБ: 64148702

https://basdomace.rs/ задржава право да без претходног обавештавања врши измене и допуне ових Услова коришћења.

Када посетите https://basdomace.rs/ или нам пошаљете емаил поруку, комуницирате са нама електронским путем. Наша комуникација према Вама ће бити путем електронске поште (емаил) или обавештењима која ћемо објављивати на овом сајту.
„ПР БАШ ДОМАЋЕ“ Београд се обавезује да ће чувати приватност свих купаца. Прикупљамо само основне податке о купцима/корисницима неопходне за пословање и информисање корисника у складу са добрим пословним обичајима и у циљу пружања квалитетне услуге. Сви подаци о купцима/корисницима се строго чувају и доступни су само запосленима којима су ти подаци потребни за обављање посла. Сви запослени Интернет продавнице https://basdomace.rs/ одговорни су за поштовање начела заштите приватности.

Садржај приказан на овим сајту је „ПР БАШ ДОМАЋЕ“ Београд и не може се користити без претходне сагласности „ПР БАШ ДОМАЋЕ“ Београд.
Уколико користите https://basdomace.rs/ одговорни сте за одржавање и поверљивост свог налога и лозинки које сте добили приликом регистрације на сајту. Малолетници могу користити https://basdomace.rs/ уз надзор родитеља или старатеља. „ПР БАШ ДОМАЋЕ“ Београд задржава право да одбије пружање услуга, укине налог или откаже поруџбину уколико установи да су прекршени yслови куповине.

Онлине продавница https://basdomace.rs/ ради од 00-24х, 7 дана у недељи. У случају техничких проблема, сајт може бити краћи временски период недоступан о чему ћете бити обавештени.
„ПР БАШ ДОМАЋЕ“ Београд задржава право да може у свако време, без претходне најаве, променити податке приказане на било којој страници сајта. Посетиоци https://basdomace.rs/ немају право да једнострано мењају Услове куповине.
https://basdomace.rs/ је интернет продавница која послује у складу са Законом о електронској трговини и свим осталим важећим законима и прописима у Републици Србији.

Процес поручивања производа

За наручивање производа из понуде Интернет продавнице потребно је да испратите следеће кораке:
1. Пријава и регистрација
2. Проналажење производа који желите да купите
3. Преглед Корпе
4. Унос података о наручиоцу и месту испоруке
5. Начин доставе
6. Цена
7. Избор начина плаћања
8. Прихватање општих услова куповине и закључивање Уговора
9. Једнострани раскид Уговора
10. Преглед, потврда и праћење наруџбенице
11. Отказивање поруџбенице

1. Регистрација и профил купца

Ради једноставнијег процеса поновног поручивања купац може направити профил (налог) на сајту у оквиру странице „Мој налог“.
Подаци који су обавезни приликом прављења налога су:
• број телефона
• лозинка
Податке које корисник може да унесе након прављења профила су:
• име и презиме
• емаил
• снимљене адресе за доставу
• канали за обавештења
У оквиру свог налога купац има преглед направљених поруџбина са свим детаљима које оне подразумевају.
Приликом прављења нове поруџбине, купац може искористити претходно направљен налог и аутоматски попунити све доступне податке.

2. Проналажење производа који желите да купите

Купац бира артикле и додаје у корпу:
• Уколико је у питању производ из категорије „Колачи“ купац бира једно од приказаних паковања колача, или додаје унапред изабрано
• Уколико је у питању производ из категорије „Торте“ купац бира једну од понуђених величина (мала, средња, велика, округла) или додаје унапред изабрано
• Уколико су у питању производи из категорија „Празнична понуда“, „Ускршње торте“ или „Торте за дан заљубљених“ купац приликом додавања производа у корпу може изабрати другачије параметре торте у односу на приказану и то:
о Тежину торте
о Додатне напомене (у вези са бојом, свећицама, натписима итд)

3. Корпа

Док је на страници „корпа“ купац:
• види листу производа који су претходно додати у корпу
• може уклонити производе или изменити количину производа
• видети укупан износ корпе
• применити код за попуст и видети износ са попустом

4. Унос података о наручиоцу

• Име и презиме
• Број телефона
• Емаил

5. Начин доставе

Доставу радимо у сарадњи са курирском службом Потрчко и ова услуга се додатно наплаћује. Цена услуге зависи од удаљености адресе на коју се наши производи достављају. Ценовник услуга се налази на страни сваког производа. Достава се врши исључиво на територији Београда.
Проблеми са доставом поруџбине
Ако се деси да нисмо у могућности да извршимо доставу јер на адреси у договорено време нема никог ко би могао да преузме поручену робу, роба ће бити враћена у нашу радионицу, Ваш рачун ће бити задужен за пун износ поруџбине и доставе. Поруџбина ће се сматрати реализованом.
Уколико особа којој се шаље на поклон наш производ не жели да прими ваш поклон приликом доставе, курир ће поруџбину вратити у нашу радионицу, а Ваш рачун ће бити задужен за пун износ поруџбине и доставе. Поруџбина ће се сматрати реализованом.

Наш калкулатор обрачунава цену по километражи. Километража се обрачунава по најкраћој рути до адресе корисника. Корисник услуге ће пре плаћања добити јасно обрачунату километражу, као и цену помножену по километру, те је наставком куповине сагласан са истом. Цена по километру износу 150 динара.

6. Цена

Све цене производа које су приказане на сајту су у динарској валути (РСД) са урачунатим ПДВ-ом.
Производи се наплаћују по ценама које важе на дан наручивања и објављеним на интернет страницама. Цене, услови плаћања и акцијске понуде важе искључиво у тренутку плаћања и могу се променити без претходне најаве. Продавац ће настојати да цене наведене у наруџбини буду тачне, међутим може доћи до грешке.
У случају да се цена производа промени за време обраде наруџбине, или цена на интернет страницама из било којег другог разлога не буде одговарала стварној цени производа или услуге, продавац ће омогућити Купцу да одустане од куповине односно да потврди нову промењену цену.
Цене производа су јасно истакнуте на сајту Продавца. Продавац задржава право промене цена без претходног обавештавања, као и право додавања или повлачења из понуде било ког артикла у сваком тренутку.

Сва плаћања биће извршена у локалној валути Републике Србије – динар (РСД). За информативни приказ цена у другим валутама користи се средњи курс Народне Банке Србије. Износ за који ће бити задужена Ваша платна картица биће изражен у Вашој локалној валути кроз конверзију у исту по курсу који користе картичарске организације/Ваша банка издавалац, а који нама у тренутку трансакције не може бити познат. Као резултат ове конверзије постоји могућност незнатне разлике од оригиналне цене наведене на нашем сајту и оне коју можете видети на вашем банковном изводу.

7. Избор начина плаћања
Начини плаћања су:

• Поузећем – купцу се приказује екран са потврдом поружбине након клика на дугме “Заврши поруџбину” са детаљима за праћење поруџбине
• Онлине плаћање – купац ће бити преусмерен на страницу банке где ће извршити унос података за плаћање. Приликом уношења података о платној картици, поверљиве информација се преносе путем јавне мреже у заштићеној (криптованој) форми. Нити једног тренутка подаци о платној картици нису доступни нашем систему. Онлине плаћање, могуће је искључиво картицама VISA, EC/MC, Maestro, Dinacard и Аmex.

8. Прихватање општих услова куповине и закључивање Уговора.

Уговор-двострани уговорни однос између Купца и компаније „ПР БАШ ДОМАЋЕ“ Београд и у складу с овим Општим условима куповине и одредбама које Купац овде изричито прихвата и сагласан је с њима.
Уговор подразумева и уговор понуђен у електронском облику који Купац и правна лица закључују, шаљу, примају, раскидају, отказују, којем приступају и који приказују електронским путем уз коришћење електронских средстава комуникације.
Моментом прихватања Општих услова куповине, сматра се да је Уговор закључен.

9. Једнострани раскид Уговора

Куповина се обавља преко продајне интернет странице https://basdomace.rs/ продавца или телефонским путем, и у складу са Законом, сматра се продајом на даљину.
Медјутим због тога што се ради о специфичној врсти робе, односно о роби која је подложна погоршању квалитета и има кратак рок трајања, у складу са чл.37. Закона о заштити потрошача, потрошач нема право да одустане од уговора, односно нема право на једнострани раскид уговора.

10. Преглед, потврда и праћење наруџбенице

Купац добија емаил или СМС са потврдом поруџбине и свим детаљима које она подразумева. Купац добија и линк ка страници где може пратити статус поруџбине или отказати поруџбину, и контакт податке подршке у случају да има било какве недомице или питања.

11. Отказивање поруџбине

Отказивање поруџбине купац може одрадити у оквиру сајта, емаилом или телефонским путем, у периоду 4х након прављења поруџбине или најкасније
• 24ч пре испоруке уколико су у питању колачи
• 48ч пре испоруке уколико су у питању класичне торте
• 120ч пре испоруке уколико су у питању дечије и свечане торте
• 360ч пре испоруке уколико су у питању свадбене торте

Преузмите Образац о отказивању поруџбине

Саобразност робе и недостаци

Приликом пријема робе прегледајте робу и проверите њену саобразност са нарученом, и истакните постојање недостатака који се могу уочити прегледом.
За скривене недостатке који су постојали у моменту преласка ризика на купца, продавац одговара у року од трајања производа назначеног на паковању.
Моменат преласка ризика са продавца на купца је моменат предаје робе купцу или лицу које је купац овластио за пријем робе у његово име.
У случају постојања недостатака за које продавац одговара, на права купца и поступак остваривања права примењују се одредбе Закона о заштити потрошача, осим ако је у складу са овим законом уговорено другачије.

Рекламације

Уколико нисте задовољни нашом услугом или производом, молим вас да нас контактирате путем емејла најкасније 4 сата након доставе. Рекламације примамо само ако нам уз писани опис доставите и слике и/или видео снимак проблема на који сте наишли. Рекламирани производ мора бити сликан у затеченом стању, никако пола конзумиран. Запослени у Баш домаће који су задужени за рекламације, дужни су да вам одговоре најкасније 48х по пријему вашег мејла. Уколико установимо да је ваша рекламација има основа, Баш домаће ће вам вратити вредност поруџбине.
Купац има право вратити производ у следећим случајевима:
испорука производа који није наручен
испорука оштећених производа, а оштећења су настала због лоше манипулације приликом испоруке.
Рекламације које се шаљу пакетном дистрибуцијом морају бити прописно запаковане у картонску амбалажу. Све рекламације које су неприкладно запаковане и код којих је дошло до видљивих механичких оштећена приликом транспорта неће бити преузете него ће бити враћене пошиљаоцу.
Рекламација је могућа у виду замене за неки други артикал у року од месец дана и то под условом да предмет није остећен.
Физичка оштећења не подлежу гаранцији, не вршимо повраћај новца. Рекламацију можете послати на е-маил: basdomace@gmail.com

Преузмите Образац за рекламацију робе

Повраћај наплаћених средстава

У случају враћања робе и повраћаја средстава купцу који је претходно платио неком од платних картица, делимично или у целости, а без обзира на разлог враћања, „ПР БАШ ДОМАЋЕ“ Београд је у обавези да повраћај врши искључиво преко VISA, EC/MC, Maestro, Dinacard i Amex метода плаћања, што значи да ће банка на захтев продавца обавити повраћај средстава на рачун корисника платне картице.

Заштита приватности корисника

Лични идентификациони подаци

„ПР БАШ ДОМАЋЕ“ Београд прикупља личне, идентификационе податке од Корисника на различите начине, укључујући, али не ограничавајући се, када Корисници посећују наш Сајт, региструју на Сајту, пријављују се на неwслеттер, попуњавају формулар, а у вези са другим активностима и услугама који су доступни на нашем Сајту. Корисницима се према потреби могу тражити име, презиме, адреса стана, е-маил адреса, број телефона. Корисници могу посетити наш Сајт анонимно. „ПР БАШ ДОМАЋЕ“ Београд прикупља личне информације од Корисника само ако нам Корисник добровољно достави такве информације. Корисници увек могу одбити да лично пруже идентификационе информације, осим што у тим случајевима могу бити ускраћени за неке активности на Сајту.

Идентификациони подаци који нису личне природе

„ПР БАШ ДОМАЋЕ“ Београд има право прикупљања идентификационих података о Кориснику који нису личне природе у сваком тренутку његове интеракције са Сајтом. Не-лични идентификациони подаци могу укључити име претраживача, тип рачунара и техничке информације о Корисницима средстава за прикључење на нашем Сајту, као што је оперативни систем, Интернет провајдер који користе и друге сличне информације.

Где чувамо Ваше податке

Податке о личности прикупљамо и чувамо у оквиру интерне базе података коју не делимо ни са једним другим софтвером.
Како користимо прикупљене информације
„ПР БАШ ДОМАЋЕ“ Београд може прикупљати и користити личне податке Корисника у следеће сврхе:
• Да побољша своје услуге
• Информације које прикупљамо нам помажу да ефикасније одговоримо на ваше захтеве корисничкој служби и подршци.
• За персонализацију искуства корисника
• Можемо користити информације да шватимо како наши Корисници (као група) користе услуге и ресурсе који се налазе на нашем Сајту.
• Да унапредимо наш Сајт
• Можемо користити повратне информације које наведете за побољшање наших производа и услуга.
• Да бисмо покренули промоције, такмичења, истраживања или друге функције Сајта
• Слање Корисницима информација које су пристали да приме, о темама њиховог интересовања.
• Да бисмо послали периодичне е-поруке
• Можемо користити е-маил за слање информација о исправкама и новинама на Сајту. Такође се може користити као канал комуникације да одговоримо на Корисникове молбе, питања и/или друге захтеве. Ако Корисници одлуче да се определе за нашу маилинг листу, они ће добити е-поруке које могу да укључују вести компаније, информације о новим понудама, производима или услугама, итд. Ако у било ком тренутку Корисник жели да се одјави од пријема будуће е-поруке, укључили смо детаљну одјаву на дно сваког е-маила.

Како штитимо информације

„ПР БАШ ДОМАЋЕ“ Београд усваја прикупљање података, складиштење и обраду и сигурносне мере за заштиту од неовлашћеног приступа, промена, обелодањивања или уништавања личних информација, корисничког имена, лозинке, трансакција информација и података који се налазе на нашем Сајту.
Сајт је у складу са уредбом ГДПР у циљу стварања што повољнијег и сигурног амбијента за Кориснике.

Дељење личних података

„ПР БАШ ДОМАЋЕ“ Београд не продаје, тргује или изнајмљује Корисничке личне идентификационе податке другима.